Online Aanvraagformulier

Eerst dit document goed doorlezen, dan invullen,
 fouten kunnen financiële gevolgen hebben!!!
Dit aanmeldformulier wordt u aangeboden door:

Heeft u een aanbetaling gedaan in 2022, dan ontvangt u ook voor 2023 een factuur met btw. Heeft u er 1 ontvangen zonder de btw, vraag om een aanpassing.

Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij uw aanvraag kunnen indienen bij de Belastingdienst. 

LET OP!!!! alleen aanmelden als de facturatie 100% is afgerond, dus meld u zich nog niet aan bij de aanbetalingsfactuur!!!

Let op!! De aanvrager, de gefactureerde en de persoon op het energiecontract moeten dezelfde persoon zijn. Uw partner is een ander persoon!!!

** Is dat niet het geval, graag eerst regelen en dan pas aanmelden. ** 

Bij uw aanmelding vragen wij 2 machtigingen aan via Digid aan.

  1. Machtiging voor de btw aangifte.
  2. Machtiging voor het invullen/wijzigen van uw rekeningnummer.

De machtigingen komen op naam van Dhr. C.H. Venema te staan.

Bent u zzp-er of heeft u een eenmanszaak, dan moet u het regelen met uw boekhouder of accountant of zie belastingdienst. Werkt u in de zorg en u bent btw-vrijgesteld, neem dan eerst contact moet ons op,  want het heeft gevolgen voor uw btw-verplichting.

Bent u van plan in de komende 4 jaar een bedrijf te starten, kijk eerst op onze website wat daar de gevolgen van kunnen zijn, voor u verder gaat met invullen.

https://www.btwcentrale.nl/veelgestelde-vragen/

website belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/btw/content/btw-en-zonnepanelen-ik-ben-ondernemerHeeft u een aanbetaling gedaan in 2022, dan ontvangt u voor 2023 een factuur zonder btw, alleen de facturatie tot 15 januari 2023, mag nog met btw, daarna is alles zonder de btw.